Infinity Book Box – januar


Jutros me je opet probudio poštar i odmah sam znala da nam se danas smeši post o januarskom Infinity Book Box-u! Ovog puta je uspeo da stigne do moje kuće čak i pre sms poruke od Pošte koja najavljuje njegov dolazak. Stvarno, malo ko ima tako revnosnog (i uvek veselog) poštara.


Za vas koji niste u toku, Infinity Book Box je paketić iznenađenja koji je osmislila Ema (možete je pratiti na fejsbuku i na instagramu), a koji možete naručiti jednom mesečno i u njemu očekivati jednu knjigu i nekoliko pratećih sitnica. Naravno, nikada ne znate šta ćete u paketiću dobiti, što može biti problematično ako ste probirljivog ukusa, ali u tome i jeste poenta ovakvih misterioznih kutijica. Cena paketa je 650 dinara plus troškovi poštarine (koja iznosi otprilike polovinu cene paketića). Ovog meseca su se u osmišljavanju paketa Emi pridružile i Tašnarija i Grnčarija o kojoj se priča.

I da ne dužim mnogo, evo sadržaja!

Knjiga koja je stigla je roman Borisa Vukova „Sledbenik moskih zvezda“. Boris Vukov je rođeni Beograđanin, koji trenutno radi kao profesor psihologije u Kaliforniji. Pored romana piše poeziju, ali i muziku. Nikada do sada nisam čula za ovog autora, ali sudeći po pogovoru, roman deluje zanimljivo.


Uz knjigu sam dobila dva Emina bukmarkera, jedan sa morskim motivima, koji se slaže uz koricu knjige (lep i pažljivo osmišljen detalj) i jedan koji treba da nam se nađe pri ruci kad malo klonemo duhom. Ah da, i kockica čokolade (taman uz kaficu dok se otvara paket).


Doprinos Tašnarije stigao je u vidu nesesera koji mi se dopada i svakako će poslužiti. Već duže vreme planiram da odvojim jedan za torbu, kao svaka normalna žena, i u njega potrpam sve one sitnice koje beskonačno dugo tražim po tašni kada mi zatrebaju. Hvala vam na tome!


Poslednje dve stvarčice jesu privezak za ključeve sa porukom I think therefore I read i magnetić za frižider. Moja pretpostavka je da magnetić dolazi od Grnčarije o kojoj se priča, pošto nisam dobila nijedan predmet koji bih zapravo mogla da povežem sa grnčarijom.


Sve to na gomili izgleda ovako:



Biću iskrena – sadržaj prošlog paketa mi se više dopao (podmetače redovno koristim, a Džejn Ostin sličicu nameravam da uramim) i daću sebi slobodu da kažem da ovde svakako ima mesta za napredak. No u tome i jeste caka sa ovakvim projektima – nemoguće je potrefiti svačiji ukus i svako ko naručuje Infinity Book Box mora biti spreman na rizik da će nekada dobiti stvari koje mu se ne dopadaju (gledajte to s vedrije strane – imaćete poklončiće u rezervi, a možete i nekoga da obradujete bez posebnog povoda).

U svakom slučaju, još jednom aplaudiram na ideji i jedva čekam da vidim šta ću dobiti u sledećem paketu. 


Šta ste vi dobili ovog meseca? Obavezno komentarišite! 

CONVERSATION

8 comments:

  1. I meni se prethodni paketić malo više dopao, ali kao što kažeš, nemoguće je potrefiti svačiji ukus :) Jedva čekam da vidim šta će se naći u sledećem :)

    Anja's diary

    ReplyDelete
  2. Ali ideja je svakako odlična, volela bih da imam tako nesto ovde, pa da se redovno iznenadjujem xD p.s. Ne mogu da ne prokomentarisem Okijevu prelepotu <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oki je superstar, nikad neće da se slika. Čim uperim kameru u njega, odmah kao nezainteresovano gleda u daljinu. Neverovatno :D
      Ideja je fenomenalna, ja sam se oduševila kao kuče kad sam saznala, pošto inače non stop gledam te bookish goodies po belom svetu i plačem što živim u Srbiji. :)

      Delete
  3. Blog ti je odličan a post preedivan! Samo nastavi.. ♥
    xoxo ♥

    ✨ forever-blogm.blogspot.com ✨ -pročitaj novi post na mom blogu ako želiš i ako zapratiš moj blog javi mi u komentarima kako bih ti uzvratila ♥

    ReplyDelete
  4. Divan post ! :) Mnogo mi se sviđa ideja, hvala što si podelila tu informaciju sa nama :) Praznici su pravo vreme za jedno ovakvo čašćenje ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako želiš prati me na http://sofijinocose.blogspot.rs/

      Delete
    2. Nema na čemu :) U tekstu možeš pronaći linkove za naručivanje februarskog paketića :)
      P.S. Zapratila! :)

      Delete