Infinity Book Box - februar

Nećete verovati, ali bila sam budna kada je poštar došao! Ne znate zašto u prvoj rečenici pišem o poštarima? To verovatno znači da ne znate šta je Infinity Book Box, a to ćemo o čas posla ispraviti.


Infinity Book Box je mesečni paket iznenađenja koji sadrži knjigu i nekoliko „knjigastih stvarčica“, a koji možete naručiti jednom mesečno od Eme (Facebook, Instagram). Kao i svaka „misteriozna kutija“ ovog tipa, i ova ima neku posebnu draž u tome što dajete novac, a da nemate pojma šta ćete za taj novac dobiti. Cena paketa je 650 dinara, poštarina je ovog meseca bila nešto manja nego prošlog (ne znam zašto i kako), ali novi poštar nema sitnog novca, tako da je sreća zbog uštede bila kratkog veka. No, da pređemo na ono što vas zaista zanima – sadržaj paketa!

Ovog meseca smo dobili mali sneak peek o Eminim saradnicima. Znali smo da će knjiga biti izdanje Evro Book-a (tj. Evro Giunti), kao i to da će saradnici biti Dugmencetov Zeleni Kutak i Mamula Hand Made. Kada sam čula ko je izdavač koji učestvuje, odmah sam pomislila koliko bi super bilo da knjiga u paketu bude „Marsovac“, pošto im je to poslednji hit, a ne neka knjiga koja neprodata stoji u magacinu decenijama... I zamislite moje oduševljenje kada sam otvorila kovertu, a unutra ni manje ni više nego:

Saznali smo i da sam vidovita

Kao i svakog meseca, knjigu prate razne sitnice. Ovog puta to su bili Ex Libris papirići, kao i objašnjenje o tome šta ovaj pojam znači i odakle potiče, ukrasna spajalica koja se može koristiti kao obeleživač stranica (a koja nosi potpis Maja BeCreative), kao i epruvetica napunjena Nesquick kakaom.


Kao što sam rekla, Ema je i ovog meseca imala saradnike u osmišljavanju paketa. Od njih stiže paket drvenih dugmića u obliku srca (ipak nam se bliži Dan zaljubljenih), kao i štrikana traka koja na sebi ima logo Infinity Book Box-a. Posle kraćeg naprezanja mozga ustanovila sam da je u pitanju omot/grejač za šolju. Neka me neko ispravi ako grešim.


I na kraju najslađe: nezaobilazni plastificirani bookmark i preeeeslatke ručno pravljene minđuše kojima sam oduševljena. One su mi (pored knjige) omiljeni deo ovomesečnog paketa.



A sve to zajedno izgleda ovako:


Ovog meseca od mene samo reči hvale. Prvenstveno zbog knjige, koja bi trebalo da bude ključni predmet u box-u, a ne propratni element (u mom slučaju je do sada bilo obrnuto). Znam da cena paketa dosta ograničava izbor, ali se nadam da će se još izdavača odazvati i da će nas i sledećeg meseca u paketu sačekati neko prijatno iznenađenje.


Šta vi kažete? Kako vam se dopao sadržaj ovog meseca?

CONVERSATION

8 comments:

  1. Sandra pa ovo je hit ja nisam znala za ovo hoću ja!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odmah stani u red za sledeću, pa da zajedno sumiramo utiske :)

      Delete
  2. Mislila sam do porucim, ali izgleda da necu jer mi se cini da je tu svasta bespotrebnog natrpano sto ne treba samo da se uzme novac. Bolje da su poradili na sadrzaju, ta knjiga je bila na kiosku da se kupi za 200 din. Za 650 din plus postarina mozes i te kakvu knjigu da kupis a da ne spominjem ove jeftine sklepane sitnice... Totalno razocarenje. Bas me zanimaju i utisci drugih. P.S. Kul blog. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :)
      Znate kako, da je praktično, i nije baš. Ali ovo je kao kinder jaje za knjigoljupce. A ipak treba imati na umu koje su cene knjiga danas, a kada tome dodamo i činjenicu da devojka koja je pokrenula sve ovo treba i nešto da zaradi... Odnos cene i kvaliteta je skroz na mestu.

      Delete
  3. Ooo ovo je prelepo. I ja bih da stanem u red, ali, imam problem. Nema više mesta za nove knjige :( Ipak, ideja je više nego FENOMENALNA :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj, Olja, kome pričate. Upravo sam se vratila iz grada sa kompletom Prusta, a ne da ne znam gde ću s njim, nego ću uskoro jesti i spavati na knjigama, kako je krenulo. Ali nedostatak mesta mi nikada neće biti dovoljno jak razlog da se obuzdam kad je kupovina knjiga u pitanju. Slaba sam, šta da radim. :)

      Delete
  4. Ooo bože!Prvi put sam na tvom blogu,i imam samo reci hvale!
    Nažalost,nigde ne mogu da nađem gadžet "Citaoci" imas li ga ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na lepim rečima! Dodala sam ga, skroz je na dnu :)
      Ukoliko želiš, blog možeš pratiti i preko Google+, Fb, Instagrama, Bloglovina.

      Delete